Hej Ingelea

Jeg vil gerne beskrive min oplevelse af at have lært Dig at kende og mit liv med Reiki.

Jeg har næsten hele mit liv søgt noget større end bare dette liv da jeg følte at der er mere imellem himmel og jord.

En lang historie og mange år for at nå til den kærlige kvinde Ingelea som jeg fik anbefalet at en ligeså kærlig kvindelig akupunktør i Esbjerg.

Jeg har gennemgået alle tre Reiki kursus. Dem har jeg brugt flittigt både på mig selv, min familie og venner, alle der har modtaget Reiki healing af mig har en beskrivelse af behandlingen.

Nogle af dem bliver afslappet og fyldt med energi, andre prikker det i kroppen og de er i en dejlig tilstand. Der er mange mange andre beskrivelser . Jeg bruger Reiki når jeg massere børn og unge mennesker som jeg arbejder med, de fortæller mig at jeg er god til at massere og de glemmer deres problemer.

Mine heste er så fantastiske at heale da de jo ingen fordomme har og de viser tydligt at de modtager energien. Min hingst er helt speciel for mig og ham har jeg hjulpet med et dårligt bagparti, der var reaktionen voldsom da healingen var igang men dagen efter var han ren gående igen.

Med hensyn til mig selv bruger jeg Reiki til at hjælpe mig i en svær situtation eller til noget jeg skal præstere , til at falde i søvn hvis tankerne flyver og selvfølgelig til at få ny nergi.

Jeg er taknemmelig for at jeg har funder Reiki og at den har fundet mig.

Tusinde tak kære Ingelea.

Du som læser disse ord, giv dig selv en gave for livet og mød Reikien.

Kærlig hilsen Annebeth Kaaris

 

Fra følelsesmæssig og tankemæssig kaos til indre ro.

Efter at have levet et liv med fysisk hårdt arbejde, fuldstændig tilsidesættelse af mig selv, og hvor jeg tillod andre at behandle mig dårligt, endte jeg med at måtte på førtidspension i en alder af 52 år, fysisk og psykisk udbrændt. Jeg havde smerter, kronisk tarmbetændelse, angstanfald, tilbagevendende depressioner og mine tanker og følelser var et stort kaos. Alligevel blev jeg ved med at presse mig selv til at gøre ting, som jeg egentlig ikke magtede eller havde lyst til, samtidig med med dårlig samvittighed over, at jeg ikke engang kunne påtage mig et frivilligt arbejde.

Efter tre år tog jeg mig sammen til at prøve, om akupunktur kunne hjælpe mig med mine fysiske skavanker. Det hjalp en del, men jeg følte, at der måtte noget mere til, så da jeg en dag hørte om Ingelea, blev jeg nysgerrig og besøgte hendes hjemmeside. Det vakte straks min interesse, så selvom hun bor i den anden ende af landet, betænkte jeg mig ikke på at kontakte hende. Jeg fik straks tillid til Ingelea og bestilte tid til healing, og det var med stor spænding og nervøsitet jeg rejste til Brønderslev.

Her blev jeg mødet af en dejlig uhøjtidelig, kærlig og humoristisk Ingelea, som jeg straks følte mig helt tryg ved, og inde i behandlingsrummet følte man sig omgivet af en kærlig energi. Det gik hurtigt op for mig, at Ingelea var helt klar over, hvad hun kunne hjælpe mig med, uden jeg egentlig behøvede at sige ret meget, og healingen foregik med stor respekt for mig og det sted, jeg var i mit liv. Det var en stor oplevelse.

Det blev til flere healinger hos Ingelea. Min angst og mine følelsesmæssige smerter forsvandt, og jeg lærte at elske og respektere mig selv, og for ar hjælpe mig selv yderligere begyndte jeg at tage kurser i Reiki og gamle historier (forløsning af gammel karma). Det er utroligt spændende og lærerigt, og man udvikler stor forståelse af og for sig selv og andre. Jeg holder meget af disse kurser, som består af koncentreret arbejde, masser af humor, gode samtaler og ind imellem helt specielle højtidelige øjeblikke, hvor man lige må have en kleenex.

Da der blev tale om kurser, foreslog Ingelea, at jeg kunne tage dem i nærheden af, hvor jeg bor, så jeg ikke skulle rejse så meget, men jeg kunne ikke tænke mig en anden lærermester end Ingelea. Hendes begejstring for at hjælpe andre, og at lære dem at hjælpe sig selv, lader sig ikke skjule. Opstår der problemer undervejs, er hun altid parat med hjælp til selvhjælp eller direkte hjælp, hvis det er påkrævet. Også uden at man altid skal have pungen op af lommen.

Hver gang jeg er kommet hjem fra et besøg hos Ingelea, er det med en stor gave til mig selv.  Det er en fantastisk rejse at arbejde med sig selv på denne måde, også selv om det til tider kan være svært, og det kan føles , som en tur op ad bakke.

En af mine belønninger er at vågne op hver dag med glæde og taknemlighed i hjertet og fred i sindet, og min selvtillid vokser stille og roligt. Sidder af og til i stille undren over, hvad der sker med mig. Kan man virkelig have det så godt?

Jeg har stadig en del, der skal bearbejdes, men jeg nyder processen, og jeg vil ønske for alle mine medmennesker, at de måtte unde sig selv den gave, det er at gå denne vej.

Kirsten Thoms

Esbjerg

 

Til Ingelea.

Jeg var nået til et sted i mit liv, hvor alt var usikkert og tåget. Hvor jeg ikke vidste, hvad der skulle ske med mit liv og mit ægteskab.

Tog kontakt til Ingelea, som hjalp mig til at se det positive i situationen og forsøge at rette op på de negative ting.

Min mand ville skilles - havde fundet en anden - og min verden sank i grus. Og troede ikke, jeg skulle se lyset igen. Men igen var Ingelea enestående. Efter nogle ganges healing var det som om, jeg blev båret frem med lysets hast. Uden at forstå, hvad der er sket. Det gjorde at jeg holdt ud - selv om det var en hård proces.

Efter i et stykke tid aldrig at ønske at vågne igen - skete forvandlingen på en eneste nat. Som om jeg fik al det lys tilbage, jeg gennem tiderne havde sendt ud.

Mine øjne blev åbnet - og jeg så tingene ,som de virkelig er. At alt er såre godt - det som sker er til mit eget bedste. Jeg har virkelig fået nogle gode værktøjer, som gør, at tunge ting lynhurtigt bliver opløst og erstattet af viden om, at alt bliver løst til det bedste.

Ingelea har virkelig været der, når jeg har haft brug for hende. Altid har hun været der -

og givet mig et nyt syn på min situation. Der er sket så meget positivt og uforklarligt under mine healinger og samtaler hos Ingelea.

 Jeg troede, jeg havde mistet alt - men i virkeligheden fik jeg alt.

Tak Ingelea. Tak for du holdt mig i hånden mens jeg gik vejen.

 

Annette

 

Fødselsforberedelse

Få dage før jeg havde termin med mit 2. barn, søgte jeg en anden form for fødselsforberedelse hos Ingelea. Jeg har før fået hjælp hos Ingelea og var derfor helt tryg ved den forestående session.

Hun var i stand til at løsne op for gamle blokeringer hos mig såvel som hos mit ufødte barn, og hun fik sat skik på angsten og frygten for at skulle føde igen.

Mit og Ingeleas arbejde var en vigtig del for mig, og min datter blev en uges tid senere født ved en spontant hjemmefødsel. Jeg er dybt taknemmelig for Ingeleas hjælp og har kun gode erfaringer med denne form for fødselsforberedelse.

Kærlig hilsen
en taknemmelig mor til et velskabt barn

 

 

.......... Du skal vide, at jeg har meget glæde af at vide, at du er i baghånden. Det giver mig megen sikkerhed i mine egne forsøg på at håndtere mit liv, som det nu falder sig. Jeg har især glæde af din måde at anskue tingene på. Her tænker jeg på din måde at få det alternative ind i hverdagen. Det gør mig mere hel, når jeg tør stå ved min alternative side i alt, hvad jeg gør.

Knus og tanker fra

Tilfreds kursist og klient 

 

Gamle Historier

Kære Ingelea

For et halvt års tid siden havde jeg i min klinik en patient, som var energihealer. Da jeg er interesseret i healing, talte vi om dette arbejde, og patienten tilbød mig en renselse og energi, så jeg bare ville få det endnu bedre. Jeg sagde ja tak, og vi aftalte, at  jeg på et givet tidspunkt skulle lægge mig med sammenkrøllet staniol i hænderne så fjernhealingen bedre kunne nå mig. Mine hænder blev glohede, jeg var nødt til at lægge staniolen fra mig, og jeg kunne bare mærke "røre" i min krop. Næste dag følte jeg mig syg og elendig, tog på arbejde og blev mere og mere energiforladt. Jeg lukkede klinikken og tog hjem og kontaktede healeren, som fortalte mig, at der var mange jordbundne sammen med mig, men de ville blive sendt over i lyset, og en lysring lagt om mit hjem. Jeg blev mere og mere dårlig, følte, at nogen ville slå mig i hjej, angstfyldt og bange. Min mand var bekymret over, at jeg kunne finde på sådan noget. Heldigvis kendte jeg Ingelea, så jeg klagede min nød til hende.

Ingelea var overhovedet ikke i tvivl om, at jeg var udsat for sort magi. Hun gik sammen med en kollega, og de arbejdede hårdt i flere timer, for at få ryddet op.

Ingelea kunne fortælle mig, at jeg i et tidligere liv havde været i besiddelse af den højeste engleviden, som min mand og denne healer efterstræbte. Jeg blev ofret, for at de kunne få fat i denne viden.. Jeg fik en sætning, som jeg sagde i flere måneder.. Men straks efter Ingeleas oprydning, indfandt ro og harmoni sig igen. Jeg har siden gennemlevet flere gamle historier, og vil bare sige, det er en fantastisk oplevelse. Et helt utroligt redskab og i Ingeleas nærvær meget trygt.

Med venlig hilsen

Kirsten Christensen

Sygeplejerske og akupunktør