VENDSYSSELS HEALINGSCENTER

v/Ingelea Handberg
 

Finkevej 26, 9700 Brønderslev
Tlf.22 61 68 03

 

ØForside

       


Healing

Det engelske ord healing betyder at hele. Ved healing overføres energi fra healeren til klienten. Man kan også sige, at healeren er kanal for energien, som modtages og bringes videre til klienten.
Healing er en effektiv må at arbejde med kroppens, sindets og følelsernes egen energi. Healing er uafhængig af, om klienten "tror på det" eller ej.
Healingsenergien hjælper klienten til selv at hele såvel fysiske som følelsesmæssige skader, der er parate til at blive løst op, på der pågældende tidspunkt.
Healing foregår uden healerens personlighed er indblandet.

 

Reikihealing

Ordet Reiki er japansk og betyder Universel Livsenergi.
At praktisere Reiki er en måde at kanalisere denne livsenergi på. Det er mild energi, som ikke kan styres til et bestemt sted. Energien finder selv derhen, hvor der er mest brug for den.
Dette bringer muligvis symptomer og følelser op til overfladen, som du har brug for at betragte, for at få dem bearbejdet og neutraliseret. Det er ikke altid behageligt, men nødvendigt, for at få tingene på plads og leve videre. En Reikibehandling kan ikke skade eller gøre noget forkert.

 

Gode grunde til at lære Reiki

Reiki er en effektiv selvudviklingsmetode. Ved at bruge Reiki harmoniserer du krop, sind og ånd samt sætter gang i udviklingen.
Reiki er tilmed den enkleste healingsmetode, som findes. Allerede efter Reiki 1 kan du begynde at heale dig selv og andre mennesker, dyr og planter. Du er altid klar til at give en behandling. På Reiki 2 modtager du tre symboler, styrkesymbolet, fjernhealingssymbolet, som gør, at du kan heale uafhængig af tid og sted. desuden får du det emotionelle symbol. På Reiki 3 modtager du to symboler, bl. a. det spirituelle symbol.

Prisen for Reiki1 er 2000 kr., Reiki 2 er 2500 kr og Reiki 3 er 3000 kr. Husk, det er en investering. Du kan heale hver eneste dag resten af dit liv.


Reiki understøtter alle andre former for behandling, såvel traditionel lægebehandling, som alternativ behandling. Når du giver zoneterapi, massage og lignende efter din indvielse, giver du samtidig Reiki.

Forslag til kursusdatoer: se under "kalender". Har du brug for en anden dato, så ring eller send en mail.

 

Esoterisk Healing

Essensen i esoterisk healing (ifølge Alice Bailey) er en synliggørelse af Sjælen i det enkelte menneske, så menneskets egen Sjæl kan udvirke healingen. Dette er den nye og højeste form for healing i den nye tid. Den har at gøre med den første lov i esoterisk healing, som lyder: citat: "Al sygdom er et resultat af blokeret sjælsliv, healerens opgave er at frigøre sjælen, så sjælens lys kan strømme frit...." Den egentlige healer er således  personens sjæl. Healerens rolle er at være kanal for energien. Læs evt. videre i Tonny Lang: "Den esoteriske healer "1 og 2.

NYT KURSUS: GRUNDKURSUS I ANVENDT ESOTERISK HEALING:  Et forløb over 4 lørdage.  Pris pr dag 1100 kr., som betales på dagen.

Medbring frokost. Der serveres kaffe og te.

Ring eller skriv, hvis du har brug for et kursus.